dimarts, 21 de febrer del 2012

MANIFEST: PLATAFORMA ENSENYAMENT PÚBLIC MARINA ALTA


CONCENTRACIÓ DIJOUS 23 DE FEBRER, 19H Aj. DÉNIA

Aquests dies estem assistint a les majors mobilitzacions que hi ha hagut en la història recent d’aquest país en defensa dels serveis públics, manifestació del 21 de Gener, marxes del balafiament, concentracions en centres de treball, manifestació en contra la reforma laboral, etc.

Com a ciutadans i ciutadanes han de saber que les mesures de retallades preses pel Govern valencià amb el Decret llei 1/2012, i pel Govern espanyol amb el Reial decret llei 20/20121, no solament ens afecten a nosaltres, per la nostra condició de treballadors/es públics, sinó que també vostés resultaran afectats de manera negativa, especialment en l’atenció sanitària que rebran, en l’àmbit de la formació educativa que tindran els seus fills i les seues filles, l’accés als transports públics i a l’Administració de Justícia, a les pres­tacions dels serveis socials i en general a totes les prestacions que reben dels serveis públics.

Aquestes mesures comporten un atac directe al sector públic i als seus professio­nals, amb un acarnissament especial en les retribucions del personal del sector sanita­ri i educatiu, i a més impliquen retallades en recursos materials i humans per ocupar el treball. Com exemple de màxima gravetat destaquem que els nivells de protecció sanitària que s’han rebut fins al moment per la ciutadania de la Comunitat Valenciana es veuran minvats, es patirà una deterioració en l’atenció sanitària, així com en la formació educativa que fins ara rebia dels serveis públics.

El desig de les organitzacions sindicals, i en això es posarà tota la voluntat i l’afany, és no perdre els avantatges en sanitat, educació, justícia, trasnports i drets a serveis públics ja adquirits.

El més greu és que la situació a la nostra autonomia l’ha creada el Govern va­lencià, amb la seua nefasta gestió, balafiament, especulació i corrupció, que ens han endeutat enormement. Ara la seua única solució és atacar els empleats i les empleades públics, apujar impostos i retallar en mitjans materials i humans per a la prestació de serveis a la ciutadania valenciana. Enfront d’açò, els treballadors i les treballadores lluitarem pels nostres drets i so­bretot perquè els serveis que prestem als nostres conciutadans i ciutada­nes, que són els que no­saltres mateixos rebem, no es deterioren més.

Des de la Plataforma per l’Ensenyament Públic de la Marina Alta, denunciem les actuacions policials contra els estudiants del IES Lluís Vives, durant als darrers dies a València. Així com condemnem les declaracions fetes pel cap de la Policía Nacional sobre els fets ocorreguts i demanem que es depuren responsabilitats.

Recolzem la vaga d’estudiants del proper 29 de Febrer que es farà a nivell europeu per una educació pública de qualitat.

I no oblideu que el Dissabte 25 de Febrer a València, Alacant i Castelló hi ha convocades tres gran manifestacions en defensa dels serveis públics a les 18 hores.

ÀNIMS COMPANYS I COMPANYES !! TOTS ESTEM JUNTS!!

NO ALS RETALLS PUBLICS!! DEPURACIÓ DE RESPONSABILITATS AL CONSELL!!!


1 comentari:

 1. Quiero una huelga donde vayamos todos.
  Una huelga de brazos, piernas, de cabellos,
  una huelga naciendo en cada cuerpo.

  Quiero una huelga
  de obreros de palomas
  de choferes de flores
  de técnicos de niños
  de médicos de mujeres.

  Quiero una huelga grande,
  que hasta el amor alcance.
  Una huelga donde todo se detenga,
  el reloj las fábricas
  el plantel los colegios
  el bus los hospitales
  la carretera los puertos.

  Una huelga de ojos, de manos y de besos.
  Una huelga donde respirar no sea permitido,
  una huelga donde nazca el silencio
  para oír los pasos del tirano que se marcha.

  Gioconda Belli

  ResponElimina